Varm Fondant
Kuh-melk og pasteurisert krem (opprinnelse Frankrike), Salt, Mikrobiell koagulant, Melkesyrebakterier og modningskulturer, Stabilisator: kalsiumklorid. Annatto
Allergener Melk og melkeprodukter (inkludert laktose og melkprotein)
Våre produkter er ikke merket som GMO i henhold til forskriftene 1829/2003/EF og 1830/2003/EF. Overholdelse av fravær av GMO på grensen av 0,9 % i henhold til de europeiske forskriftene EF 1829/2003 og 1830/2003.
Ioniseringsattest Vi bekrefter, basert på garantier og sertifikater mottatt fra våre leverandører, at våre produkter, ingredienser og tilsetningsstoffer: ikke er gjenstand for behandling ved ionisering i henhold til dekret nr. 2001-1097 av 16/11/01.
Analyse for:100g
Fett:31.6g
Proteiner:16.3g
Sukker (g):0.5
Natrium (mg):1.2g
Energi Kcal:351
Energi KJ:1454
Format:Rund
Vekt:300g
Emballasje:Film på keramisk bunn
Overemballasje:Kartong
Lagringstemperatur:+2°C/+8°C